›› River jazz fest Osijek 2019

photo by Kristian Cimerriver
AFS acoustic / Buhin, Rašić, Dalipi/

›› Tnx Wampler!

waaa

›› Tour dates 2019

sss
7.9 Hvar, 11.9. Beograd, 13.9. Banja Luka, 14.9. Split, 17.9 Zagreb,

Nina Badrić
&Aftershock Project
6.10. Vršac
#Music man#Eventide#Fulltone#Trex#Scumback#Victory #Godin#Wampler#

›› Victory amps -  Arena Zagreb 2019

Victory amps Arena Zagreb / att.16000
8.5.2019.
arena zg

›› AFTERSHOCK feat.Ivana Kindl new single!Vokalistica moćnog i raskošnog glasa i dvojica vrsnih intrumentalista u potrazi za prvom pjesmom u koju će unijeti svoj talent i iznijeti je na svoj način zaustavili su se kod kralja funka.Dino Dvornik objavio je 1990. godine danas kultni album „Kreativni nered“ i upravo je pjesma s tog albuma mjesto s kojeg kreće novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni.Ono što je počelo kao igra – otkrivanje nepoznatoga i spajanje nespojivog – koja je rezultirala za nagradu Porin nominiranim instrumentalnim albumom „Aftershock“ danas postaje bend s prvim singlom.

„Nisam mogla s njim“ novo je čitanje Dvornikove poetike, a eterični vokal Ivane Kindl, dobitnice dva PORINA čije su pjesme zadnjih godina među najemitiranijima u radijskom eteru, na novu razinu diže skriveni dragulj s albuma „Kreativni nered“.

Kindl, Rašić i Buhin poznata su imena i stari suradnici u novoj glazbenoj avanturi – obrada koju su iznijeli zvuči kao posve nova pjesma – svježe i plesno žensko čitanje Dina Dvornika znači samo da će ovaj trojac sve čega se dotakne pretočiti u radijski hit (Croatia Records).